Avloppsrensning

Stopp i avloppet?

Ja det är det som händer ibland och som kan vara riktigt jobbigt. Det kan finnas flera orsaker till varför ett avlopp är igensatt. Det kan bero på att du har spolat ner något av misstag som du inte borde eller så har det byggts upp en propp i avloppet över tid. Det kan också bero på ett felaktigt installerat avlopp. Ittarum VVS sköter alltid spolningen snabbt och smidigt.

Badrum

I badrum så är de vanligaste stoppen i avloppet till handfatet eller duschen. Oftast så beror det på nedspolat hår och smink, som övertid samlats och skapat ett stopp.

Kök

I kök finns det oftast bara två avlopp man kan få stopp i, diskbänken och diskmaskinen. Själva diskmaskinen i sig orsakar inga stopp det är däremot resterna ifrån disken som byggs upp över tid i avloppet som kan orsaka stopp i avloppet.

Tvättstuga

Tvättmaskin tömmer sig själv på tvättvatten, genom avloppet den är kopplad till. När vattnet töms så är det naturligt att skölj/tvättmedelsrester, hårstrån, textilfiber och ludd följer med. Moderna miljövänliga tvättmaskiner använder mindre vatten, men det är fortfarande samma mängd smuts och rester som sköljs ur.

Vi rensar alla typer av avlopp så som:

Som privatkund har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag.