Tjänster

Avloppsrengöring och reparationer

01.

Avloppsrengöring rensar avloppet och minskar risken för avloppstoppar! När vi rengör avlopp använder vi högtrycksspolning med varmt vatten. Det höga trycket tvingar vattnet genom slangen och spolar avloppet fritt från smuts, fett och skräp som kan orsaka problem om det lämnas under långa perioder.

Värmepumpar & Värmesystem

02.

Vi utför arbete med alla typer av värmesystem. Alla värmesystem har genomgått avancerade tester och har goda garantier och försäkringar ingår i priset. Om du behöver hjälp med finansiering kan vi också hjälpa till med det. Oavsett vilken typ av hem du har, kommer vi att göra vårt bästa för att hitta en bra lösning för dig.

Stambyten

03.

Förr eller senare når du en punkt där det varken är kostsamt eller praktiskt att fortsätta leva med ditt åldrande och / eller förfallna bostad. Det är då det behövs renoveras, och om du står inför en större renovering i din herrgård, hyresgästförening eller övergripande fastighet, är VVS området ett av de viktigaste besluten du måste ta.

Rådgivning & felsökning

04.

Vi hjälper till med rådgivning och felsökning när det kommer till VVS. Ju snabbare man hittar källan till problemet desto bättre. Väntar man för länge kan små skador snabbt växa till ej hanterbara problem och bli svårt och kostsamt att reparera.

Badrum & Köksrenoveringar

05.

Vi tar på sig badrumsrenoveringar och köksrenoveringar i alla omfattningar. Vi kan göra en totalrenovering i ditt badrum eller kök där vi utför allt från rivning till färdigt projekt.

Nybyggnation

06.

Vi utför totalentreprenad på VVS vid nybyggnation. Ska du bygga nytt eller bygga till? Vi tar fram ett förslag på den bästa lösningen för dig samt offert